В началото на годината Lyrra и Tony Wolf заявиха своето музикално присъствие с първия си съвместен сингъл „My Heart Is Beating“.

Сега двамата млади и талантливи артисти затвърждават своя тандем, като създават дебютния миниалбум на изпълнителката Lyrra. 

Албумът носи заглавието „My Heart“, а с него излиза и новият съвместен сингъл на двата таланти, който се казва „Пак сърцето“. В него отново се преплитат български фолклорни мотиви, изпети от Lyrra и осъвременени с красив ритъм и модерно звучене от младия и вече изтъкнат продуцент Tony Wolf.


“За да бъде една любов красива и истинска, понякога трябва да проявим търпение за нея, да изчакаме точния момент. В противен случай както бързо се разпалва, така бързо се гаси”, споделя Lyrra, която е автор на музиката и текста на поп-денс частта в парчето. 

„Пак сърцето“ е първата песен на Lyrra, която е изцяло с български текст. Самата тя споделя огромно вълнение заради това и казва, че е отделила специално внимание за детайлите на текста и вече няма търпение да чуе обратната връзка на слушателите за него.  

Албумът „My Heart“ се осъществява отново не без подкрепата на продуцентите Фабрицио Паризи и The Editor, които пък създават и ремикси на някои от парчетата в музикалното EP на Lyrra. 

Миниалбумът „My Heart“ и сингълът към него са вече налични във всички дигитални платформи, както и в Youtube канала на Lyrra, благодарение на лейбъла Moon invasion music.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *