Тази година продължава да поднася подаръци на талантливата Йоанна Драгнева. След като нейното начало ѝ донесе очарователна втора дъщеричка, стартът на лятото идва за Йоанна с нова песен.

„Baby“ е ремикс на музикалната версия от 2017 г., като сега DJ Rossko я представя в актуален за сезона вариант.

Песента е подарък за Йоанна по случай личното ѝ щастливо събитие и както признава самата изпълнителка, за нея е било неочаквано да я получи.


Буквално две седмици преди да родя, Росен (Росен Стоев a.k.a DJ Rossko) ми написа в месинджър „Йоанке, baby 2022 is coming”. Първоначално си помислих, че говори за моята бременност, но се оказа, че всъщност е направил ремикс на Baby, като подарък за малкото baby, което тогава предстоеше да се появи“, разказва Йоанна.

Тя допълва, че това е един от любимите ѝ проекти, първо, защото е създаден специално за нея и второ, защото оригиналът се е появил във времето, когато само е мечтаела да има деца.

Текстът на песента е за любимия човек, за онзи, когото жадуваш. Спомням си, че снимахме оригинала през лятото, във Велико Търново, но за новата версия решихме клипът да е в тенденцията на лирикс видеата. Радваме се, че Babyполучава нов живот, защото определено звучи актуално, лятно и хитово“, споделя Йоанна.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *