Казват, че любовта дава крила. Е, в някои случаи е необходим скафандър на астронавт, за да си върнеш сърцето на любимия човек.

Точно с такъв скафандър полита един от най-успешните TikTok инфлуенсъри в България и изпълнител – Mattego, за новата си песен “Before You Go”.

Парчето дава обещаваща заявка да се превърне в химн на всички, които не се отказват от любовта и са готови да се борят за сърцето на любимия човек. Но и на всички, които обичат да танцуват до полуда, защото песента е с модерен клубен звук, бърз бийт и е гарнирана с пикантен вкус на ориент.


Така “Before You Go” застава на гребена на модерните тенденции на поп сцената. Текстът на песента е дело на самия Mattego, а над музиката работи отново с известното продуцентско дуо Фабрицио Парици & The Editor, с което създаде и сингъла „Like Champagne”.

“Before You Go” излиза като лирик видео, от което ще научите не само текста на парчето, но и танца към него. За целта Mattego е подготвил изненада с танцуващ астронавт, който умело показва стъпките във визуализацията.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *