На 3 ноември, четвъртък, група P.I.F. ще представят за първи път в София концерта „Оставам тук“ в клуб Mixtape 5.

След силното концертно лято на групата и безбройните емоционални концерти под наслов „Приказката P.I.F. – невиДИМО“, момчетата излизат на софийска сцена със съвсем новия концерт-спектакъл „Оставам тук“.

За него музикантите са подготвили нови парчета, които до сега никога не са присъствали в репертоара на бандата, но разбира се ще изпълнят и най-съкровените, и любими песни на феновете.


По традиция всеки концерт на група P.I.F. винаги е бил различен, затова и ние се стараем да продължим тази практика, която Димо наложи през годините. Идеята на новото послание е, че продължаваме творчеството на P.I.F., за да не забравяме какво сме направили с Димо и то ОСТАВА ТУК“, споделя Иван Велков – китарист и съосновател на групата.

На сцената редом до Иван Велков, Мартин Профиров и Христо Михалков ще се качат гост-вокалистите Ерсин Мустафов от Jeremy? и Владимир Михайлов от ReWind.

Билети за концерта на цена от 20 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на bilet.bg Цената на място ще бъде 25 лева. Събитието е 18+.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *