След един солов албум и много правилен рап, Ицо Хазарта вади нов сингъл с участието на Valentina. Парчето се казва „Само споко“ и в него за първи път Ицо неочаквано добре реди рими върху рокенрол бийт.

„Много отдавна исках да направя песен, която да носи духа на рокенрола. Според мен, се получи прекрасно!“, коментира рап звездата. „Ако не стане хит, ще стане химн!“, спокойни са и партньорите му в лейбъла Facing The Sun.

Видеото на „Само споко“ е режисирано от Валери Милев, който през годините неотлъчно споделя визуалните си идеи за поезията на Хазарта и е автор на доста клипове на Ицо и Ъпсурт.


Този път фантазията му е родила една невиждана, постапокалиптична, антиутопична София. Красиво и стряскащо едновременно. Ако си падате по „Лудия Макс“, добре дошли на гости. Годината е 2035-та.

И само споко, ако някой в българското кино знае как би изглеждал краят на света, то това е Валери Милев. Режисьорът никога не е крил своите вдъхновения от зомби филмите и Lo-Fi хорър културата. Който гледа внимателно, ще открие и много други глобални и локални референции.

Оператор на клипа е Петко Лунгов. В лирическо отношение от трака не очаквайте нищо по-малко от бъдеща класика. „Когато времената са вълнуващи, ние трябва да запазим спокойствие“, съветва Ицо.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *