Новата година започва ударно за една от най-младите музикални звезди – Димитрия Николова-DIMI. Новият ѝ сингъл „Mr. Playboy“ вече е факт, а разбиващото видео към него недвусмислено подсказва, че момичето вече порасна.

Миналия април DIMI стана на 18 и официално влезе в клуба на големите, което се вижда и от изкушаващите кадри в клипа.

„Mr. Playboy“ звучи по-различно от всичко, излизало до момента от DIMI. Проектът е по музика и текст на Торино и Пашата, които си признават, че тя е любимият им артист от лейбъла и ѝ подаряват новата песен по случай пълнолетието.


Торино дори става важна част от каста за клипа, но каква е неговата роля, разбират само тези, които изгледат кадрите до пълния финал.

Видеото на „Mr. Playboy“ впечатлява с ярки цветове и артистичен колорит, с акцент-неустоимите визии на певицата. Макар „Mr. Playboy“ да не е в познатия за DIMI латинo ритъм, в проекта са включени топ актуалните в момента мотиви с акордеон, които придават модерен vibe и танцувален ритъм.

Минути след като промотира песента, DIMI получи поздравления и от Сърбия. От екипа на фестивала „Ангелски глас“, в който е участвала, не скриха възхищението и гордостта си от развитието на младата българска звезда.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *