Парчето „Без теб“ е най-новият сингъл на съвременната поп изпълнителка IVE, която отново прави в колаборация с набиращия популярност в българския музикален ефир композитор и изпълнител Любомир Боянов – Chaz.

Парчето звучи като приятно продължение на предишния им съвместен хит “Твоя“, и с лекота можем да доловим личния им почерк – лекото и модерно звучене, тяхна запазена марка.

Посланието на „Без теб“ е изцяло в духа на времето, в което живеем и емоциите, които нахлуват в съзнанието на всеки един от настоящето време на нелеки месеци изолация. Както обикновено обаче, IVE успява да предаде чрез музиката си нужната нотка оптимизъм и да ни даде надежда, че всичко е временно и трябва да мислим над липсата, като моментно състояние, което може съвсем скоро да се промени.


Двамата артисти пишат заедно музиката на парчето. Текстът е от IVE, а аранжиментът е изцяло на Chaz. Продукцията е завършена в студиото на един от най-добрите музикални продуценти в България – Димитър Ганчев – Майт, с когото решават да продължат съвместна работа, след успешното реализирания проект – „Твоя“.

За мастера също залагат на вече изпитания си опит и отново се свързват директно със студиото на Дейв Къч в Ню Йорк (работил с Дуа Липа, Лана Дел Рей, Кристина Агилера, Джъстин Тимбърлейк и др.), което безспорно гарантира за високото качество на звученето.

За да изпипа всеки детайл на раздвижената и пластична визия в клипа, IVE кани Захари Нанков, познат като танцьор и пряк участник в предишни нейни сингли („Няма път без промяна“, „Твоя“). Този път Захари остава зад кадър в ролята хореограф и консултант по танцовите движения на изпълнителката.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *