Супергрупата Фондацията ще изпълни за първи път пред варненска публика новия си проект „Фондацията представя “Големите БГ рок гласове“” на 8 юни 2021 г. от 20:00 ч. в Летен театър Варна.

В първия си концерт за летния сезон, който музикантите очакват с нетърпение, специални гости ще бъдат вокалистът на група Ахат – Звездомир Керемидчиев и вокалистът на Б.Т.Р – Атанас Пенев.

На 8 юни варненци ще се насладят на живо на песни, като „Черната овца“, „Няма връщане назад“, „Вкусът на времето“, “Пак ще се прегърнем”, “Страхотен ден” и много други емблематични, любими български рок парчета, неостаряващи и актуални и днес.


Супергрупата Фондацията планира още големи летни концерти у нас, които ще бъдат обявени съвсем скоро.

Билетите за концерта на 8 юни във Варна са в продажба от днес (27 април) ексклузивно в мрежата на Ticketportal. Цената им е от 25 до 30 лв. Могат да се закупят още на бензиностанции ОМВ, книжарници Booktrading, Office1Superstore, касата на Летен театър Варна и ДКС. 

При провеждане на събитието ще бъдат спазени всички законови мерки и препоръки във връзка с превенцията и борбата срещу Ковид-19, както и процентното ограничение на допустимия брой зрители.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *