Неустоимият хит на Master KG „Jerusalema“, който се превърна в най-големия глобален летен химн на 2020, не дава признаци да намалява темпото.

Задвижен от едно от най-големите предизвикателства, той стигна до 2.2 милиарда гледания в TikTok, 300 милиона аудиострийма, 400 милиона видео гледания и прекара 4 седмици на #1 в глобалната класация на Shazam.

Излязъл през миналия юли в стрийминг платформите, тракът изглежда ще бъде саундтрак на поредното лято с новия ремикс от печелилия награди Grammy Riton. Той идва, докато британският DJ и продуцент продължава да се катери високо по класациите с трака „Friday“ (featuring Mufasa and Hypeman). Парчето прекара десет седмици в топ 10, заемайки #4 като изстреля продуцента към топ 200 на стрийминг артистите в света с над 20 милиона месечни слушатели в Spotify.


Ремиксът от Riton на „Jerusalema“ се води по пулсиращи бийтове и енергични клавишни инструменти, които преобразяват трака в богат електро хаус химн. Парчето запазва радостното изобилие на оригинала, както и златните вокали на Nomcebo Zikode, за да създаде микс, предопределен да бъде голяма част от предстоящото изгарящо лято.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *