Този ноември се отправяме на приказно пътешествие далеч във величествените планини на Колумбия, където е скрито едно чудно и магично място, наречено Енканто. Магията му е благословила всички в невероятното семейство Мадригал с уникални дарби.

Всички, освен един – 15-годишната Мирабел. Но макар и лишена от специални способности, Мирабел не спира да се бори за това, в което вярва, и копнее за нещо повече в живота, за да докаже на всички и най-вече на себе си, че да си обикновен понякога може да е най-необикновеното нещо.

И когато магията, която обгръща Енканто, е заплашена да изчезне, най-обикновеният член на семейство Мадригал се оказва единствената надежда за спасение.


Юбилейната, 60-та пълнометражна анимация на Дисни ще ни потопи в уникалната атмосфера на една вълшебна история, разкривайки невероятна визуална красота, тематично разнообразие и необикновени герои.

Изпълнен с много настроение, музика и цветове, „Енканто” ще ни срещне с различна и пленяваща култура и с герои, колкото различни, толкова и познати. Защото без значение къде се намираме по света, всички семейства си приличат. И вярваме или не, магията е навсякъде около нас, само трябва да я потърсим.

Енканто

Вълшебният свят на „Енканто“ ни завладява от 26 ноември само в кината, а в дните преди премиерата © Меломан.бг • Музиката на твоя живот даде възможност на всички да спечелят магическа награда от филма – чаша, тефтер и чанта „Енканто“.

Въпросът беше: Две от най-обичаните български певици се включват с гласовете си в озвучаването на приказната анимация на Дисни „Енканто“. Кои са те?

Верният отговор: Веси Бонева и Прея.

Магическа награда от „Енканто“ печели: Жана Василева от гр. Хасково.

Благодарим на всички участници и честито на печелившата!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *