Поради продължаващата нестабилна, епидемична обстановка, организаторите и ръководствата на трите наши най-големи танцови ансамбли взеха решение – събитието “Нощ на ансамблите 4”, насрочено за 29 ноември 2021 г., да бъде преместено на нова дата – 17 май 2022 г.

Фолклорният спектакъл, с участието на трите най-представителни ансамбли на България – “Филип Кутев”, “Тракия” и “Пирин”, ще се състои в зала 1 на НДК от 19:30 ч. на 17 май 2022 г.

В майската вечер повече от 150 танцьори на сцената ще представят майсторски изпълнения – истински шедьоври във фолклорното ни танцово изкуство. Ще покажат пъстрата палитра и богатството на българските фолклорни традиции от различните области на страната, а настроението и позитивните емоциите в тази вечер са гарантирани.


Нощ на ансамблите 4

Закупените до този момент билети ще важат без презаверка за новата дата 17 май 2022 г. Който желае да върне своя билет може да направи това до 15 декември 2021 г., както следва:

  • закупените билети от билетната каса на НДК ще могат да се върнат там
  • за връщане на всички останали билети можете да пишете на: info@ticketportal.bg.

Билети за спектакъла “Нощ на ансамблите 4” можете да намерите онлайн на Ticketportal.bg и от билетните каси на НДК, зала “Арена Армеец”, бензиностанции OMV, книжарници Booktrading и Office1Superstore.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.