Черната вдовица е сред най-популярните и обичани герои в киновселената на Марвел. Но какво всъщност знаем за загадъчната Наташа Романоф? Колко добре я познаваме наистина? Време е за нейната история!

Зрителите най-накрая могат да се насладят на впечатляващата мегапродукция „Черната вдовица“, бележеща дългоочакваното самостоятелно приключение на Романоф. По думите на продуцента Кевин Файги, за единадесет години няма друг филм, който феновете да са искали да бъде направен повече. И ето, че моментът настъпи!

Действието на „Черната вдовица“ се развива малко след събитията от „Първият отмъстител: Войната на героите“, когато Отмъстителите са разединени, а част от тях са в немилост, включително и Черната вдовица.


Наташа Романоф е принудена да бяга от закона, но в същото време за първи път в живота си действа свободно и сама взима решения за съдбата си. Тя се изправя пред демоните от своето мистериозно минало и влиза в сблъсък с един от най-опасните си противници – енигматичния Таскмастър.

Срещаме се и с нейното „семейство“, включващо Черните вдовици – Йелена Белова (Флорънс Пю), която е като родна сестра на Наташа, и по-възрастната, изпечена в шпионския занаят Милена Востоков (Рейчъл Вайс), която е част от мистериозен научен експеримент, както и явяващият се като тяхна бащина фигура Алексей Шостаков (Дейвид Харбър), известен като Червения пазител – руския еквивалент на Капитан Америка.

Режисьор на „Черната вдовица“ е Кейт Шортланд (Lore, Berlin Syndrome), по сценарий на Джак Шейфър (Мошенички от класа) и Нед Бенсън (The Disappearance of Eleanor Rigby). Продуцент е Кевин Файги. В ролите влизат Скарлет Йохансон, Флорънс Пю, Дейвид Харбър, Рейчъл Вайс, Рей Уинстън, Мишел Лий, О. Т. Фегбенле, Уилям Хърт и др. „Черната вдовица“ е вече в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Черната вдовица

В дните до четвъртък © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и Форум Филм България ви дават шанс да спечелите страхотни супергеройски награди от филма „Черната вдовица“:

  • бомбър яке
  • раница
  • тефтер и калъф за документи
  • шапка

Въпросът е: В кой филм зрителите се срещнаха с Черната вдовица за първи път?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 15 юли и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *