След близо две десетилетия в ефира авторската песен „Коледа“ от Б.Т.Р., с неподражаемия глас на Наско, се сдоби е с кавър на 19-годишните чаровни и талантливи момичета от трио VIVA.

Песента в ново звучене е с аранжимент на Славчо Николов и Алекс Нушев.

Снимачната площадка на красивото празнично видео, с усмивките на момичетата е звукозаписното студио на VIVA. Режисьор на лентата е Христо Порязов. Музиката и текстът на „Коледа“ са на Славчо Николов.


VIVA е в състав Виктория Чешмеджиева, Йоана Великова, Виктория Ехиянова. Триото сформирано през 2012 г. Момичетата имат вече спечелени 5 Grand Prix награди, над 20 първи места, десетки втори и трети отличия.

Занимават се с музика от 4-годишна възраст в Център за изкуства „Зорница“, като са солистки в 2 музикални албума. Главни героини са в първата детска рок опера „Така ще бъде“ и в музикални спектакли.

Участнички са във ТВ форматите – „Големите надежди“, националната селекция за Детска Евровизия, финалисти в БНТ Парк Live с авторска песен, сезон 6 и 7 в „Гласът на България“. Три поредни години са част от Успелите деца на България към фондация „Димитър Бербатов“.

През 2019 г. са най-младите финалисти във фестивала за нова поп и рок песен „София пее“. Музикален продуцент и мениджър на момичетата е Славчо Николов от Б.Т.Р., с когото записват и песните за дебютния си албум.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *