Сър Род Стюарт обича да пее за любов. Това е тема, която легендарният изпълнител и автор на песни изследва постоянно в кариерата си на един от най-продаваните звукозаписни артисти на всички времена. Със Свети Валентин, надничащ зад ъгъла, обожаваните от феновете хитове на Стюарт са тъкмо подходящи за момента.

Винаги съм бил безнадежден романтик и този плейлист е перфектен за вечеря на свещи“, казва Род Стюарт. Не е нужно да си DJ, просто натисни „пусни“ и се концентрирай върху любимия човек“.

Наличен за слушане от 12 февруари, Rhino се целят право в сърцето с „Cupid”, нов дигитален плейлист на романтична тема от Стюарт. Колекцията от 16 трака смесва някои от най-познатите му любовни песни с пет редки парчета, които не са били налични дигитално досега. В отпразнуване на изданието, нов Instagram филтър на тема Свети Валентин с аудио от песента „Cupid“ ще направи дебюта си, както и ново лирик видео.


Плейлистът маркира дигиталния дебют на няколко песни, включително две В-страни: „Love In The Right Hands“, която придружава акустичната версия на „Reason To Believe“ през 1993 и „One Night“, която е на обратната страна на „Have I Told You Lately“.

Един от най-талантливите изпълнители в рок и поп музиката, Род Стюарт напълно е разпродал повече от 250 милиона записа по света по време на звездната си кариера, които включват #1 албуми и 26 Top 10 сингли в Обединеното Кралство; както и 17 топ 10 албуми и 16 топ 10 сингъла в Щатите.

CUPID – Track Listing:

 1. „Cupid“
 2. „Have I Told You Lately“
 3. „Faith Of The Heart“ *
 4. „Love Touch“
 5. „Tonight’s The Night (Gonna Be Alright)”
 6. “Careless With Our Love” *
 7. “For The First Time”
 8. “You’re In My Heart (The Final Acclaim)”
 9. “Kiss Her For Me” *
 10. “If Only”
 11. “The First Cut Is The Deepest”
 12. “Love In The Right Hands” *
 13. “This”
 14. “Run Back To Your Arms”
 15. “Superstar”
 16. “One Night” *

* дигитален дебют
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *