С още музика, съдържание и новини на хоризонта, номинираната за Grammy банда KALEO подготвя дългоочакваното си завръщане с издаването на специално аудио на живо с музикално видео към настоящия сингъл “Break My Baby”.

Парчето е писано единствено от фронтмена, изпълнител и автор на песни JJ Julius Son. Албумната версия от много очаквания „Surface Sounds” стигна до Triple A Radio по-рано миналата седмица.

А за да отпразнува това, бандата пусна “Break My Baby – Live from ÞRÍDRANGAR”, ексклузивна версия, записана и филмирана на върха на далечния емблематичен фар в родната Исландия.


“Привилегия е да свирим на такава изключителна локация, която толкова малко са посещавали“, споделя Julius Son. “Искахме да направим това от известно време, но се изискват перфектни климатични условия за безопасност и най-сетне хванахме необходимото време в родната ни страна, имайки предвид обстоятелствата около пандемията“.

Заснет на брега на северноатлантическия океан в Исландия, KALEO изпълняват “Break My Baby” на фара Þrídrangar (три скални стълба). През 1939 трима алпинисти от исландските острови Уестман построяват фара на най-високата точка на трите скали, катерейки се на 120 фута близо до вертикалната скална стена и остават на скалата в палатки за един месец по време на конструкцията.

Осветителното оборудване бива инсталирано три години по-късно и на 5 юли 1942 г., фарът е завършен. Точно 78 години по-късно, на 5 юли 2020, KALEO проправят пътя си към живописния пейзаж за “Break My Baby – Live from ÞRÍDRANGAR.”
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *