Певицата Виктория разкри имената на песните от първия си албум. Една от композициите в “a little dramatic” ще представи България на Евровизия 2021 в Ротердам.

Първата премиера ще бъде на песента “Imaginary Friend” на 14 февруари от 20:00 часа, а в следващите четири дни ще бъдат публикувани и лирик клиповете към “Dive Into Unknown”, “Phantom Pain”, “The Funeral Song” и “Growing Up Is Getting Old”.

Виктория сподели ентусиазирано за предстоящите премиери на песните: “Остават по-малко от три дни до представянето на първата песен от албума ми. Радвам се, че най-накрая успях да осъществя една от най-големите си мечти. Поставихме си амбициозна задача, защото ще издадем не една, а цели пет нови песни, затова се надявам хората да оценят положително всичко, в което вложихме много труд.”


Песните от първия албум на Виктория са написани по време на международните творчески лагери за Евровизия в Бургас, Приморско, Виена и Лондон. Екипът на талантливата певица сподели, че тя е участвала в написването на вяска една от песните в “a little dramatic”.

Както © Меломан.бг вече съобщи, зрителите на конкурса от цял свят ще могат да се включат в процеса по избор на българската песен за Евровизия 2021. Това ще се случи на специално създадена платформа, която ще бъде активна след премиерата на песните от “a little dramatic”. В нея музикалните фенове ще могат да споделят мнението си за “Imaginary Friend”, “Dive Into Unknown”, “Phantom Pain”, “The Funeral Song”, “Growing Up Is Getting Old” и “Ugly Cry”.

Геновева Христова, която е продуцент на проекта от страна на Лигна Груп, разказа повече за процеса по избор на българската песен за Евровизия: “Предстоят много вълнуващи дни. Стартираме дигиталната платформа малко след премиерата на последната песен от албума на Виктория. До края на февруари всички меломани ще могат да изпращат мненията за песните от “a little dramatic”, които ще достигат директно до Виктория и до всички нас, които работим неуморно по проекта. Нямаме търпение да изчетем всеки един коментар, защото мнението на феновете е изключително важно за нас.”
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *