Да си световно известна поп звезда невинаги е лесно: това сподели певецът Шон Мендес наскоро, след като преждевременно прекрати световното си турне, Wonder: The World Tour.

В Instagram публикация звездата разкри, че страда от хронична преумора и проблеми с психичното си здраве. 

„Пея по турнета откакто бях на 15“, пише той. „Ако съм честен, никога не ми е било лесно да съм далеч от близките и приятелите си. Мислех, че съм готов за ново турне, но се оказа, че греша. След като дискутирахме с доктора и екипа ми, решихме, че засега трябва да се фокусирам на първо място върху менталното си здраве.“


Турнето Wonder: The World Tour е пето за певеца и бе планирано да протече между 2022 и 2023, обхващайки 17 държави и 87 концерта.

След първите няколко представления в Щатите обаче, Шон обяви, че отлага датите за следващите три седмици. Не е ясно кога тези концерти ще бъдат наваксани, нито дали това ще повлияе на европейската част на турнето (насрочена за 2023).

Инцидентът не е първи подобен за Шон: в документалния филм за живота му „In Wonder“ от 2021 година той разкри, че стопирал предишното си турне заради подобни проблеми. Поводът тогава било заболяване на гласните му струни, но причината за него била същата – преумора.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *