Музикалният латино идол Малума представя новия си албум „The Love & Sex Tape“. Това е продукция, наситена с ърбан усещане, вихрушка от емоции – любов, разбито сърце, страст и адреналин, които оформят един вълнуващ проект.

В колекцията се усещат както новата насока, в която е поел, така и характерният ритъм, с който колумбийската звезда стартира изключителната си кариера.

„Измина повече от десетилетие, откакто за пръв път се качих на сцената. Напоследък започнах да усещам липсата на емоцията, която ме вдъхнови в самото начало. Почувствах, че имам нуждата да се завърна към ърбан корените си и да общувам с феновете, които обичат градския ритъм. Именно той ме определя, затова реших да запиша този албум. „The Love & Sex Tape“ представя моята двойнственост и е нова версия на оригиналното ми звучене“, споделя изпълнителят.


Новият албум включва 8 песни, 2 от които са наскоро издадените сингли „Cositas de la USA”, „Mojando Asientos” с Feid, а също и чисто новата колаборацията с Чечо Корлеоне „Nos Comemos Vivos”, чието видео е продуцирано и режисирано от продуцентската къща на Малума – Royalty Films. В колекцията също така фигурират парчетата „Sexo Sin Título” с Джей Уилър и Лени Таварес, както и „Tsunami” с Arcangel и De La Ghetto.

На корицата на албума е поставено любимото куче на певеца, което по негови думи е собствената му сянка. Домашният му любимец Буда, с който Малума е споделил много житейски опит, е негов верен спътник в приключенията. Кучето е художествено изобразено на обложката, проектирана от известния съвременен художник Джоузеф Клибански.

Сбъдвайки една от мечтите си, наскоро певецът изнесе страхотен концерт на живо на емблематичния стадион Атанасио Жирардо в родния си град Меделин пред повече от 53 000 души, а и пред публика от цял свят чрез предаване по Amazon Prime. Той продължава грандиозното си световно турне Papi Juancho Maluma в Мексико този месец с две последователни дати в Palacio de los Deportes в Мексико Сити, преди да се завърне в Европа с още шоута, включително второ изпълнение в WiZink Center в Мадрид.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *