Най-новата песен на победителя в „Гласът на България“ 2019 – Атанас Кателиев, е вече факт. „Един за друг“ определено успява да плени публиката от раз.

Песента първоначално е била написана от него като балада в акомпанимент на пиано, но след намесата на Ангел Дюлгеров тя добива фънки звучене.

Клипът към „Един за друг“ е заснет около Варна. А за реализацията му Наско се доверява на талантливата Плам Мирчева от Wolfpack Studio Creative Agency.


„За първи път от повече от 5 години се качих да карам мотор в деня на снимките и това очаквано донесе и своите последствия. Снимките бяха възпрепятствани от едно мое падане с мотора, при което изгубих един от предните си зъби. За съжаление имахме доста кадри и локации, които все още не бяхме заснели. Наложи се в движение да променим изцяло концепцията на видеото“, споделя Атанас за видеото на „Един за друг“.

Атанас Кателиев пише сам текстовете на песните си, както и отчасти музиката. За неговите авторски песни той работи с Ангел Дюлгеров – китарист на Любо Киров и Лили Иванова.

Дебютната му песен „Вярваш ли ми“, която излезе на 24 януари 2020 година, спечели сърцата на много хора и през септември същата година излезе и второто му парче „Четеш по устните ми“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *