Само железни нерви биха били безучастни към щедрите гледки на танцьорките от Gold Roses Ladies, които правят феноменален туърк в новия проект на 2G x Madman „Батко ти“.

Българите, базирани в Лондон, пускат трети авторски трак в канала The Bulgarians и отзивите за него моментално достигнаха wow ефект.

Момчетата се съгласяват да пуснат проекта само онлайн, без да гонят ефирно излъчване, защото е ясно, че цензурата ще покрие дотолкова текста и визията, че „Батко ти“ трябва да бъде орязан наполовина. Това не би било честно най-малкото към многобройния екип, застанал зад този трак и жадно впитите очи в прелестите на танцьорките.


Дами и господа, представям ви един видео клип, който не е за хора със слаби сърца. Слушайте го насаме, гледайте го на каше и на заключена врата.“ – думите на Madman, публикувани в личния му профил във Facebook звучат като честно предупреждение и наистина – по-добре зрителят да е подготвен преди да натисне директно play… Очаква го нещо невиждано!

Виж видеото на „Батко ти“ в YouTube

Изкушаващо е присъствието на Шарлийн, която показва доста от себе си в кадрите и се гордее като ръководител на денс трупата Gold Roses Ladies. На Острова тя е известна като двойничката на Риана, a любопитна подробност е, че също като изпълнителката на “Love on the Brain” и Шарлийн е от Барбадос.

Двете дори имат общи професионални пресечни точки, но в „Батко ти“ все пак ясно личи видимото предпочитание на екзотичната красавица към българските изпълнители.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *