Изявата на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени (Еко, Стунджи, Иван Лечев и Миро Иванов) по повод откриването на новата лятна сцена Арена София в парк Борисова градина е след броени дни и в интервюта за някои от най-големите български медии певецът сподели, че с удоволствие ще отпразнува рождения си ден в компанията на многобройните си почитатели.

Междувременно, музикантите подаряват на феновете си песента „Голяма работа“, която е в типичния за групата позитивен стил – китарен саунд, запеваеми мелодични линии и въздействаща поезия с послание. Тази седмица „Голяма работа“ ще се завърти в българския радиоефир, а публиката на концерта на 20 май ще има удоволствието да я чуе за пръв път на живо.

Песента е написана от Стефан по време на зимния му престой в Созопол и е първи сингъл от предстоящият нов албум на Обичайните заподозрени, който очакваме в началото на юли. Записите текат усилено и в момента, като знаков за този албум е фактът, че за първи път останалите членове на бандата – Веселин Веселинов-Еко, Мирослав Иванов, Иван Лечев и Стунджи Янкулов се включват със собствени композиции, върху които Стефан пише лириката.


Този различен подход със сигурност ще бъде свежа и приятна изненада за почитателите на петимата музиканти. След половингодишна пауза, се очертава поредното натоварено със срещи и концерти лято на Обичайните заподозрени. Паралелно, Стефан продължава обиколките си с „Книга за песните“, а на 5 юни в НДК – Зала 1 ще се състои неговата вечер в рамките на Киномания, озаглавена „Моята страст към киното„.

Спектакълът ще съдържа прожекции на филмови откъси с негови роли, авторска музика за филми, разговори и импровизации с любими колеги-актьори, между които Камен Донев и Мая Бежанска, Койна Русева и Стефка Янорова, Алек Алексиев и Яна Титова, както и изпълнения на „Обичайните заподозрени“, със специално подготвени за случая акустични версии на техните хитове.

Преди излизането на сцената на Стефан и компания на 20 май, за настроението на публиката ще се погрижи емблематичният DJ VaGro. С 39 годишен стаж, талантливият Васко Громков (изпълнител, поет, актьор, промоутър, пиар, радио и ТВ-водещ), безспорно е един от най-утвърдените български диджеи. Докато се наслаждават на специалния сет на DJ VaGro, присъстващите на хепънинга ще могат да се подкрепят с храни и напитки от специално обособените барове.

Билетите за концерта на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, който се организира от BGTSC, съвместно с Loud Concerts, са в продажба в мрежата на Eventim и Билет БГ. Цената на билетите е 20 лева, а на 20 май ще бъде 25 лева.

Вратите за концерта на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени – Иван Лечев, Стунджи Янкулов, Мирослав Иванов и Веселин Веселинов – Еко на нова лятна сцена Арена София на 20 май отварят в 18 часа!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *