В разгара на лятото създателите на най-успешните фестивали за електронна музика – Solar, със съдействието на най-мащабната българска промоутърска компания Fest Team и Фондация Пловдив 2019 представят: Solar Plovdiv 2022.

Петкратният носител на титлата най-добър диджей в света и категоричен любимец на българската публика Армин ван Бюрен е звездата на първото издание на Solar Plovdiv 2022.

Легендарният нидерландец застава зад пулта от сцената на Гребната база в Пловдив на 16 юли за своето първо участие в България след незабравимия ARMIN ONLY Embrace in SOFIA през 2016.


Диджеят, който промени представите на българската и световната публиката за парти преживяване със зрелищните си спектакли, се завръща след шест години у нас. Билетите влизат в продажба в сряда, 02.03., на ticketstation.bg. Традиционно събитията с марката „ARMIN” – ARMIN ONLY Embrace, ARMIN ONLY Intense, у нас се разпродават бързо и се помнят дълго.

Роден в Нидерландия, Армин се увлича по електронните звуци още от малък, а на 14 – вече започва и да прави музика. През годините той работи с различни изпълнители, както и с някои от най-големите имена сред диджеите. Предаването му „A State of Trance“ печели наградите за „Най-добро радио шоу”, а самият Армин е обявен за DJ номер 1 в DJ MAG Top 100 пет пъти!

Многобройните му участия включват места като хотел Ushuaïa Ibiza Beach Hotel, клуб Hï Ibiza и много други и фестивали като Tomorrowland (Белгия), Electric Daisy Carnival (Лас Вегас, Ню Йорк), Untold Festival (Румъния), Ultra Music Festival (Маями) и събития из целия свят. Армин ван Бюрен идва в Пловдив, за да направи това, което умее най-добре – да кара хората да се забавляват по неподражаем начин.

Завладяващата му страст към електронната музика и уникалният подход към това, което прави, са вдъхновение за много хора както в професионален, така и в личен план. Някои от творбите му „Communication“, „Burned With Desire“, „Blue Fear“, „Shivers“ и „Yet Another Day“ издържат на изпитанието на времето и продължават да въздействат на публиката и сега, а „This Is What It Feels Like“ му печели и номинация за Grammy през 2014 г.

Билетите за Solar Plovdiv 2022 са на цени от 80 до 120 лв.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *