Сватбено тържество, скандал и смешни ситуации в актуалното видео на Георги Симеонов-JJ, в което любопитна роля е отредена на Цветелина Янева.

„Забранена любов“ е песен, посветена на лична история.

„Много пъти в живота си срещаме хора, с които общуването е повече от перфектно. Има синхрон в мислите и характерите. Просто се допълвате! Но въпреки това връзката е невъзможна, защото и за двете страни е ясно, че това няма как да прерасте в нещо повече от приятелство. Написах песента на един дъх заедно с мелодията, а думите сами се наредиха в 1 през нощта. На следващият ден, когато я чух се влюбих в нея“, споделя финалистът от сезон 8 на шоуто „Като две капки вода“.


По думите на Георги Симеонов работата по „Забранена любов“ се случва с невероятна лекота. Така става и с видео-реализацията на песента. Николай Нанков, освен че режисира видеото, написава и сценария.

„Това е най-интересният ми видеоклип досега. Ожених се! Във видеото поканих и си партнирам с мои близки приятели, които до един се справиха брилянтно с ролите си. Не сме правили дубли дори. Сами ще видите сцените, все едно бях поканил най-добрите актьори. Това са моите приятели Цветелина Янева, Маги, Джо, Вени, Живко, Илияна, Ели, Мохамед, Джеки, Радо и Гроздан“, разказва JJ.

Атрактивните визии в бохо-джипси стил, запечатани от камерата на Радослав Гочев са дело на стилиста Гроздан Михайлов.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *