Музикалният изпълнител, продуцент и телевизионен водещ – VenZy, издаде класно имиджово видео към пилотния сингъл от дебютния му албум “Не спирай”, който излиза в продажба този месец. 

Клубното денсхол звучене определено повдига градусa и кара кръвта да закипи. Видеото е изпълнено със страст и горещи танци, а изящните движения на Виктория Димитрова – Goldy, която е и хореограф на проекта, приковават погледа до самия край.

Музиката, текстът и аранжиментът са изцяло авторски, което за пореден път утвърждава безспорния талант на VenZy. Режисьор на видеото е Юлиан Рачев, а зад камерата са Александър Добрев и Ангел Юруков.


Албумът “Не спирай” включва 12 песни, като четири от тях са изцяло авторски, а за любителите на живата музика има и три акустични версии, по които са работили музикантите Константин Ангелов, Димитър Карнолски-син и Владислав Шопов.

Настроението на албума е мотивиращо, а енергията му представлява музикален коктейл от качествено R’n’B, съчетано с поп привкус и модерен трап, обгърнати от екзотичния тембър на VenZy.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *