Албумът “Christmas” на Майкъл Бубле празнува 10 години феноменален успех като коледен албум по впечатляващ начин с новината, че Warner Records/Reprise Records ще издадат изключително обновена колекция от музика и празнични екстри, съдържащи се в лимитираното издание на супер делукс бокссета.

2021 бокссетът, плануван да излезе на 12 ноември в Щатите и Канада и на 19 ноември за останалата част от света, се очаква да се превърне в мечтания подарък за всички и да донесе през този празничен сезон нова радост и светлина на феновете на Бубле навсякъде.

Бокссетът ще съдържа CD със 7 бонус трака, лично избирани от артиста, и ще включва нови песни: съвместно писаната от Бубле “The Christmas Sweater” и нова студийна версия на любимата празнична класика “Let It Snow!”, записана в прочутото студио Abbey Road Studios Лондон с BBC Big Band Orchestra.


Други песни в бонус CD-то са “The More You Give (The More You’ll Have)” и “Winter Wonderland” – дует с Род Стюарт.

Допълнителни елементи в бокссета с оригиналното CD са:

  • Книга с твърди корици от 48 страници, включваща персонално ново писмо от артиста до феновете му.
  • Индивидуално номерирана 12 x 12 литография.
  • Ексклузивна зелена плоча на оригиналния албум.
  • DVD: The Making of Christmas – пълна компилация от специални моменти зад кадър и в студиото, заснета по време на записването на албума с многократни коментари от Бубле.
  • Ексклузивен и уникален коледен орнамент, както и 6 страници от опаковъчна хартия и 6 коледни картички.

„Christmas” на Майкъл Бубле е продаден в над 16 милиона копия през тези десет години и е събрал 4 милиарда стрийма (еквивалент на 60 милиона албума). За последното десетилетие песните от „Christmas” са неминуемото коледно присъствие в домакинства, магазини и ресторанти. Гласът на Майкъл Бубле буквално се е превърнал в саундтрака на сезона.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *