Дара Екимова издаде първи кратък албум (EP), озаглавен „Недей да ме будиш“, чиято премиера отбеляза с видеоклип към фокус сингъла – „После ще му мислиш“. 

„После ще му мислиш“ е по музика, текст и аранжимент на певицата и Искрен Тончев-Искрата, с когото тя работи по всички свои проекти досега.

Песента е естественото продължение на вълната от успешни хитове в жанровата стилистика на синтпопа, които изпълнителката представи на своята публика през последните няколко години. 


„После ще му мислиш” е най-дръзката и откровена част от мен, която не съм показвала досега. Картини, наситени със спомени, случили се в живота ми, прекараха дълго време в моето съзнание, надграждаха се сами, което ме вдъхнови не само за музиката и текста, но и да вляза и в ролята на сценарист и режисьор на видеоклипа“, споделя Дара.

Във видеото любопитство буди участието на актрисата Алена Вергова (Петя на моята Петя), с която Дара Екимова е близка приятелка от години. Ролята ѝ е на „другото момиче“ в историята. По клипа Дара Екимова работи с Калоян Игнатов (оператор), Росица Терзийска, както и с Бойко Щонов (монтаж), от когото певицата черпи вдъхновение за визуалния си свят.

В миниалбума освен „После ще му мислиш“ и хита „Бягам“, ще откриете и дуети с Тино („Недей да ме будиш“) и с Прея („Пулсът горе“). Новият сингъл и колекцията на Дара Екимова са вече достъпни във всички аудио стрийминг платформи. 
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *