Алексанра Стан е румънска певица, родена на 10 юни 1989 година, в Констанца, Румъния. Тя е най-известна с песните си „Mr. Saxobeat“ и „Get Back (ASAP)“.

През 2009 г. Александра записва дебютния си сингъл – „Lollipop (Param Pam Pam)“, а през 2011 издава дебютния си албум „Saxobeats“.

Въпреки че „Lollipop (Param Pam Pam)“ не стана хит, парчето „Mr. Saxobeat“ завладя класациите в много държави по света. Песента е била номер едно в музикалните чартовете на Италия, Дания, Словакия, Полша, Унгария и др.


Александра е пяла на една сцена със световноизвестни имена като Енрике Иглесиас и Шакира. Освен това има над 2 милиона последователи в социалната мрежа Facebook и за кратко време се налага като достойна конкуренция на световните имена от клубната сцена.

Само след броени дни Александра Стан ще бъде специален гост на откриването на тазгодишното издание на Празника на черешата в Кюстендил, който ще се състои в рамките на три дни. Събитието ще стартира на 24 юни от 19.00 часа на площад „Велбъжд“.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.