The Weeknd представи поредното си странно видео, изпълнено с мрачен хумор. Клипът продължава историята на неговия герой с червен костюм. Видеото е към песента “Save Your Tears” от албума „After Hours“.

Визуализацията показва The Weeknd с бляскаво червено сако и вече махнал бинтовете от окървавеното си лице. Сега то е подуто и обезобразено от ботокс, филъри и пластична хирургия, като се виждат и белезите от операциите в корените на косата му.

Въпреки това певецът поднася темпераментно и енергично изпълнение на “Save Your Tears” пред безлична публика, като всички присъстващи носят парти маски.


В социалните мрежи феновете вече започнаха да тълкуват клипа. Според много от тях хората с маските символизират „фалшивите“ знаменитости по наградните церемонии. Други смятат, че видеото като цяло е пародия на наградите Grammy, които не номинираха The Weeknd в нито една от категориите си за тазгодишната церемония, въпреки огромния успех на неговия албум „After Hours“ и сингъла „Blinding Light“.

„After Hours“ излезе през март и се превърна в един от най-големите албуми на годината. Хитът “Blinding Lights” беше сред най-излъчваните от музикалните медии. Въпреки това, за всеобща изненада, The Weeknd не получи нито една номинация за Grammy.

Самият той коментира в Twitter, че наградите са „корумпирани“. Според някои медии до пренебрегването му се е стигнало заради напрегнати преговори между организаторите и изпълнителя за това на коя сцена той да се изяви – тази на наградите Grammy или тази на Супербоул. Президентът на Звукозаписната академия отрече твърденията.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *