Уилям Орбит издава „Bank of Wildflowers“ с участието на Джорджия – вторият сингъл от предстоящия му албум „The Painter“, който излиза на 26 август.

Това е типична красива песен от Уилям Орбит. Комбинацията от безпогрешното му продуциране и звучене и примамливия вокал на номинираната за награда “Mercury” Джорджия създава мечтаната лятна песен, която ни помага да избягаме от реалността в онези дълги летни дни.

„The Painter“ е първият албум на Орбит от повече от осем години насам. Той трябва да излезе на 26 август и се оказва емоционално изразяване на изкуството за Уилям, който също така е проектирал и нарисувал обложката.


Бях далеч от създаването на музика в продължение на няколко години, закътан в крайбрежен град в Калифорния, рисувайки и пишейки за живота си и размишлявайки върху общи наблюдения. Когато се върнах в Лондон, вдъхновението удари с пълна сила. Чувствах същия дух, както в средата на 90-те“, споделя той за албума.

Албумът е наречен „The Painter“, след като Уилям Орбит случайно попада на листовка за „vino and Van Gogh“ (класове по изкуство за възрастни). Появяваш се, напиваш се и си играеш с евтини акрили. Влюбих се в това усещане! То повлия на правенето на този албум, карайки ме да осъзная, докато го създавам, че това е… „един много боядисан албум“!“

Уилям има амбициозни планове за “The Painter”. „Искам хората да чуят това“, заявява той. „Ще направя няколко невероятни версии на песните, след което ще направя турне. Ще работя много здраво над този албум! И тогава, след всичко това, ще започна да продуцирам отново за други артисти и ще стана поп звезда. Защото…” – той прави пауза и със смесица от учудване и облекчение добавя – „…харесва ми отново да правя музика!”.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *