Един от най-вълнуващите и зареждащи танцови спектакли – “Нощ на ансамблите 4”, с танците на Национален ансамбъл “Филип Кутев”, ансамбъл “Тракия” и ансамбъл “Пирин”, ще гостува в Летния театър във Варна на 21 юни 2022 г.

Фолклорният спектакъл с участието на трите най-класни ансамбли на България ще даде ударен старт на лятото и ще разпали емоциите на гостите в Летния театър с буйни фолклорни ритми, песни, музика и много настроение.

На сцената ще излязат повече от 150 танцьори, певци и музиканти, за да представят майсторски някои от шедьоврите във фолклорното ни танцово и музикално изкуство.


Танцовият спектакъл "Нощ на ансамблите 4" гостува във Варна

Варненци и гостите на града ще имат възможност да се докоснат на живо до пъстрата палитра и богатство на българските фолклорни традиции от различните области на страната, а позитивните емоциите в тази вечер са гарантирани.

Билети за спектакъла “Нощ на ансамблите 4” на 21 юни 2022 г. от 20:00 ч. в Летен театър Варна се продават ексклузивно в системата на Ticketportal.bg. Цената им е от 20 до 35 лв. според мястото. Билети можете да намерите още в Билетната каса на Летния театър и касата на ДКС, в бензиностанции ОМВ, книжарници Booktrading и Office1Superstore.

Преди Варна спектакълът “Нощ на ансамблите 4” ще се бъде в София – на 17 май 2022 г., в зала 1 на НДК.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *