Концертът на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени (Веселин Веселинов-Еко, Мирослав Иванов, Иван Лечев и Стоян Янкулов-Стунджи), който трябваше да се състои на 9 септември под мотото на новия албум на групата, наречен „Жълт код“, ще се състои на 28 май 2022 година.

Мястото на изявата, организирана от BGTSC, съвместно с Loud Concerts остава същото – лятна сцена Арена София в парк Борисова градина.

Промяната се налага поради усложнената епидемична обстановка в страната и последната заповед на министъра на здравеопазването за въвеждане на нови противоепидемични мерки.


Закупените вече билети за концерта на 9 септември ще важат за новата дата на 28 май 2022 година, без да е необходимо да бъдат презаверени.

Почитателите на Стефан, Еко, Стунджи, Иван Лечев и Миро Иванов, които не могат да посетят новата дата догодина и желаят да върнат билетите си, имат възможност да направят това в едномесечен срок. За да направят това е необходимо да пишат на info@eventim.bg или help@bilet.bg и в зависимост от начина на закупуване и начина, по който са платили, сумите ще бъдат възстановени.

Билетите за новата дата ще бъдат в продажба от 10 септември.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.