На 14 януари, петък, приказката P.I.F. ще продължи с един силно емоционален и специален концерт – „невиДИМО“ в Sofia Live Club.

Концертът беше планиран за 21 декември 2021 г. – датата, на която година по-рано в небето заблестя звездата Димо Стоянов, но поради заболяване на член от групата се наложи събитието да бъде отложено.

„Приказката P.I.F. – невиДИМО“ няма да е просто концерт от поредицата в памет на Димо, това ще е спектакъл за чудните хора, които живеят в сърцата ни, за едно голямо непораснало дете, което е слушало в захлас музиката на Фреди Меркюри и е мечтаело да бъде като него.


невиДИМО

За любовта, онази истинска, вселенска любов, за която няма граници и време. И макар невиДИМО, на 14-ти януари той ще е отново с нас на сцената, както е бил през всичките тези години. Ще се опитаме да пресъздадем присъствието на Димо чрез магията на сценичните изкуства.

Ще помага и ще се грижи за това, което е оставил, за да ни накара да се чувстваме по-сигурни, че това което правим е правилно и нужно“, споделя Иван Велков.

Гост музикантите в това невиДИМО приключение ще са Ерсин Мустафов, Владимир Михайлов, Никеца, Виктор (Gabana) и Михаела Ненова – цигулка.

Билети в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена 20 лева. На място в деня на концерта ще са 25 лева.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *