Знаковата супергрупа Фондацията се завръща на клубната сцена в София с ексклузивен концерт на сцената на City Stage на 28 декември.

На тази дългоочаквана среща ще се насладим на някои от най-големите хитове, превърнали се в любими на хиляди меломани.

От създаването си през 2013 г. супергрупата Фондацията направи супер успешни турнета в Северна Америка и Европа, концертира в Близкия Изток (Израел, Кувейт, Катар и Дубай), в Австралия и Нова Зеландия, в Япония и направи околосветско турне.


Клубните участия в България обаче са голяма рядкост и истински празник за феновете. Супергрупата изпълнява любими песни на няколко поколения българи, като легендарните музиканти редуват незабравимите хитове на бандите, от които е започнала знаменитата им кариера.

Билетите за концерта са вече в продажба онлайн в системата на EPayGo и на касите на EasyPay. Редовните билети са на цени от 30 лв. на предварителна продажба и 40 лв. в деня на концерта и на място в клуба.

Ограничено количество VIP билети, които са запазена марка на City Stage и осигуряват място в сепаре в непосредствена близост до сцената, все още могат да бъдат закупени на цена от 50 лв. за VIP място и 350 лв. за цяло сепаре за до 8 души.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *