Супергрупата Фондацията се готви за специален концерт в София на 13 юли от 20:30 часа в парка на “Военна академия”.

Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански ще представят за първи път пред софиянци новия си проект „Фондацията представя “Големите БГ рок гласове”. Специални гости в него ще са вокалистите на Ахат – Звездомир Керемидчиев, на Б.Т.Р – Атанас Пенев и Славин Славчев.

На 13 юли, под звездите, в уютния парк на “Военна академия” в София на бул. “Евлоги и Христо Георгиеви” 82, феновете на качествената българска музика ще се насладят на живо на песни, като „Черната овца“, „Няма връщане назад“, „Вкусът на времето“, “Пак ще се прегърнем”, “Страхотен ден” и много други емблематични и любими български рок парчета, които не остаряват и са актуални и днес.


Концертът на Фондацията в София е част от лятното турне с новия им формат, което започва от Варна на 8 юни от 20:00 ч. в Летен театър Варна. Емблематичните лица от Фондацията споделят, че нямат търпение да се срещнат на живо с феновете си и да си доставят взаимно неповторими емоции и настроение.

Билетите за концерта на Фондацията на 8 юни във Варна и на 13 юли в София вече са в продажба ексклузивно в мрежата на Ticketportal. Цената им е от 25 до 45 лв. според мястото. Те могат да се закупят още и от партньорската мрежа.

При провеждане на събитията ще бъдат спазени всички законови мерки и препоръки във връзка с превенцията и борбата срещу Ковид-19, както и процентното ограничение на допустимия брой зрители.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *