Класиците на бг рока – група Фактор, ще изнесат сърцат концерт в Joy Station на 18 септември. Това е една от новите появи на музикантите на столична сцена след завръщането на фронтмена на групата Оги Цолов от САЩ.

В момента щипваме най-доброто от всичките ни периоди – вечните хитове, както и някои позабравени от широката публика. Репетициите текат с пълна пара и няма такъв кеф – да се събереш и да засвириш пак със стари приятели, братя по оръжие!“, споделя с въодушевление певецът.

След загубата на дългогодишният китарист на групата Тони Андонов от близо 3 години мястото му е заето от друга рок-легенда – Петър Георгиев-Пешето. С него групата участва в юбилейният концерт на Александър Петров „Рок Поезия“ през 2019 г.


В клуба в Студентски град темпото на шоуто ще диктува титулярният барабанист Йордан Стаменков, чиито постоянен адрес все още е отвъд Океана. Зад клавирите ще е както винаги Румен Лозанов, а поезията на Алексанрър Петров, Матей Стоянов и Веселин Тодоров ще пулсира в шлагери като „Приятели“, „До последен час“, „Главната улица“, „Високото Момиче“,“Съседката“, „Непредвидливост“ и др.

Разбира се, на сцената ще видим и основателя на групата и автор на повечето песни, басиста, душа и идеолог на бандата – Веселин Тодоров. „Този клуб е посветен на рок музиката, създаден е за това, и друг такъв няма в България. Вярваме, че с музиката си ще накараме публиката да забравят кои са, ще се почувстват като преродени!Или както просто казваше Асен Гаргов – ще им вземем акъла!“,категоричен е Весо Тодоров.

Освен добре познати и обичани от няколко поколения хитове на Фактор, в сетлиста ще влязат нови песни като „Не ме събуждай“ и „Срещу времето“, както и рок епоси от 60-те и 70-те години в нов аранжимент, които сега са повече от актуални.

В унисон с противоепидемичените мерки клуб Joy Station работи с ограничен капацитет места, който позволява на гостите да се насладят на шоуто на здравословно отстояние един от друг и с пълноценно усещане за комфорт.

Редуцирането на местата значи и по-малък брой билети – побързайте да вземете своя на касите на „Фантастико“, в мрежата на Eventim, Ticketportal, URBO и на място в Joy Station.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.