След половин година очакване, Папи Ханс вади нов сингъл и обявява грандиозен проект. Песента се казва “Друг” и дава началото на дебютен албум, книга и “първия музикален сериал”. Проект с невиждан досега мащаб.

След като взриви интернет с последните си няколко хита (“Хубаво ми става”, “Тясно” с Азис и “Стой си вкъщи”), Папи Ханс, познат като изпълнител, но и автор на бестселъри, отново намери начин да надскочи очакванията.

“Не ми се прави нещо, което е правено преди”, споделя Папи за проекта си и допълва: “На нашата родна музикална сцена ѝ липсва смелост и иновация. Само по това ни водят на запад.”


Най-креативният и провокативен артист у нас отново успя да надскочи всички очаквания като обяви, че с излизането на новия му сингъл, той дава старт и на проект, с който слага и световни звезди в малкия си джоб. Това е дебютният албум на Папи, който носи остроумното име “Когато позираш – прозираш”.

Албумът ще се разлисти пред очите ни в рамките на дванадесет месеца – песен по песен. Всеки месец ще излиза нова песен с видеоклип, който продължава историята от предния. “12 песни. 12 клипа. 12 епизода. Една история. А накрая всичко се събира в един албум и една
книга”
, така лаконично самият Папи Ханс обяви своя проект.

“Албум, сериал с дванадесет клипа и книга накрая? Това не е първо в България, а първо в света”, споделят от лейбъла му FacingTheSun.

За името на албума, артистът споделя: “Живеем във време, в което да сме харесвани и приети, ни е по-важно от това да сме себе си. Някой трябваше да напомни, че позата винаги си личи. Затова трябва винаги да следваме само себе си.”
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.