Красивата и талантлива певица Деница Караславова е българският представител на мащабния музикален форум „Нова вълна“ – Русия.

Фестивалът се провежда в три кръга – в първият изпълнителите представят международен хит, във втората – национален, а във финалната вечер представят своя песен.

Деница е най-младият участник в „Нова вълна“. Това лято красивата пловдивчанка навърши 19 години, но това не попречи на убедителното ѝ присъствие на сцената. В първата вечер на конкурса нашето момиче изпълни “Bang, Bang“ на Джеси Джей, Ариана Гранде & Ники Минаж и се класира на трето място с 85 точки.


За втората част от конкурса Деница избра безкомпромисния хит „If Love Was a Crime”, който през 2016 година донесе на Поли Генова четвъртото място на Евровизия. За това ѝ изпълнение журито отсъди 88 точки и така с общ резултат от 173 точки българката е на крачка от първото място, където към момента се намира арменският представител SARO (179 т.).

Във финалната вечер от конкурса Деница Караславова ще представи песента “Queen of the Drama”. За създаването ѝ от Монте Мюзик се довериха на  руския изпълнител и автор Георг Юкханов и австралийките Шеридън и Лорън Харви, които добре познават вкусовете и предпочитанията на руската аудитория.

Важно за класирането на Деница Караславова, освен одобрението на журито, е гласуването на феновете. Лейбълът Монте Мюзик сподели в профилите си в социалните мрежи линк за гласуване. Регистрацията е съвсем лесна, а подкрепата си за Деница може да дадете като натиснете сърчицето до снимката ѝ и потвърдите.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.