Над 10 милиона гледания има вече официалното видео към песента "If Love Was A Crime", с която Поли Генова представи страната ни на песенния конкурс "Евровизия" тази година.

Освен в официалния профил на конкурса, видеото към песента и изпълнението на Поли Генова са качени в десетки профили в сайта за видеосподеляне. Така общият брой на гледанията само в YouTube към момента е над 50 милиона пъти, съобщава БНТ.

Песента беше представена официално точно преди пет месеца. Това е най-гледаният клип на българска песен, участвала в „Евровизия“ до този момент.


Автори на „If Love Was a Crime“ са композиторите и музикалните продуценти Борислав Миланов и Себастиан Арман, както и шведският композитор Йоаким Бо Персон. Поли Генова е съавтор на текста и взима активно участие в творческия процес.

Успешната работа на тандемa “Symphonics International” е вече доказана при реализирането на съвместни проекти със звезди като Дженифър Лопес, Шакира, Кели Кларксън и Бритни Спиърс.

Текстът отправя послание за силата на любовта и смелостта, която притежават обичащите хора – готови да стигнат до край, независимо от обстоятелствата и общественото мнение.

Автори на видеото към песента са режисьорът Станислав Терзиев, операторът Атанас Атанасов и монтажистът Филип Петков. Екипът на БНТ е участвал в реализацията на редица мащабни проекти свързани с Евровизия.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.