Песента “I Want To Live” в изпълнение на Борислав Славов и Илона Иванова се класира за финалите на престижните световни музикални награди The Hollywood Music In Media Awards™ (HMMA).

HMMA отличава най-добрата оригинална музика в света от всички визуални медии (филмова индустрия, телевизия, видео игри и други). Сред носителите на наградата от предишни години са световни имена като Джъстин Тимбърлейк, Лейди Гага, Трент Резнър, Марк Ронсън и много други.

Борислав Славов е български композитор на музика за видео игри, носител на множество международни награди. Той е известен с работата си по отличената с наградата на Британската академия (BAFTA) видео игра „Divinity: Original Sin 2“, а също така и играта „Crysis 2“, където той работи заедно с именития холивудски композитор Ханс Цимер.


Песента е част от последния му и най-мащабен до този момент проект – саундтрака на играта “Baldur’s Gate 3”, базирана на игровата вселена „Dungeon & Dragons“, собственост на американските гиганти Hasbro Inc. & „Wizards of the Coast“.

Илона Иванова е българска певица, позната от формата „Гласът на България“ сезон 4 (2017 г.) в отборите на Графа и Иван Лечев, както и от дублирания на български език хитов филм на Disney „Мери Попинз се завръща“ в ролята на Мери Попинз. От 2017 г. е артист-солист на Националния музикален театър, където участва във всички водещи мюзикълни и оперетни заглавия.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.