През впечатляващата 100-годишна история на Дисни, приказните им анимационни филми са ни отвеждали на всевъзможни фантастични и удивителни места.

Но нито едно от тях досега не е било толкова необикновено и странно, колкото последното приключение на студиото – „Чуден свят“.

На 25 ноември, само в кината, се отправяме към този уникален, изтъкан от безброй мистерии свят, където ни очаква спиращо дъха пътешествие отвъд границите на нашето въображение.


Чуден свят

„Чуден свят“ ни запознава с легендарното семейство изследователи Клейдс, които се озовават дълбоко в непознатите и неизследвани територии на поразителен подземен свят. Заедно с едно палаво мекотело, трикрако куче и куп хищни същества, семейството се бори с дебнещите отвсякъде опасности, за да намери път към дома, но за целта първо, трябва да намерят сили да превъзмогнат собствените си различия и недостатъци…

Вдъхновен от редица класически филми и истории от изключително популярните авантюристични и фантастични pulp-издания от първата половина на XX век, „Чуден свят“ представя оригинална и забавна алегория за чудесата и странностите на нашата собствена Земя и отношенията ни с най-близките ни, но понякога ужасно чужди нам хора, които наричаме семейство.

Новият трейлър на „Чуден свят“ ни запознава с колоритните членове на фамилията Клейдс и техните не по-малко пъстри спътници и ни отвежда още по-дълбоко в невероятния и вълнуващ, чуден свят на филма, обещавайки незабравимо изживяване за всички, които дръзнат да прекрачат прага на киносалона.

Режисьор на „Чуден свят“ е носителят на „Оскар“ Дон Хол (Героичната шесторка, Рая и последният дракон), а сърежисьор и сценарист е „Ани“ Куи Нгуен (Рая и последният дракон). Продуцент е Рой Конли (Планетата на съкровищата, Рапунцел и разбойникът).

Откриваме невъзможното с „Чуден свят“ от 25 ноември само в кината и 4DX.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *