На 31 август Classic FM радио ще излъчва програмата си от изнесено студио пред храм-паметника „Св. Александър Невски“.

Мобилният медия корнер на bTV Media Group, в който ще е позиционирано студиото на Classic FM, е посветен на гала концерта на Соня Йончева и Пласидо Доминго, който ще се състои същия ден.

От 10 ч. сутринта в последния ден на август ефирът на единственото радио за класическа музика в България ще излъчва ексклузивно от сърцето на столицата с водещ Георги Митов – Геми.


Соня Йончева и Пласидо Доминго

В отговор на нарастващия интерес към събитието програмата предвижда интервюта с редица атрактивни гости на живо от изнесеното студио и лайвстрим предавания във Facebook страницата на радиото.

По традиция Classic FM радио поставя във фокуса на програмата си най-актуалните и атрактивни събития от сцената на класическата музика. В живите включвания от площад „Св. Александър Невски“ слушателите ще могат да чуят различни гледни точки, повдигащи завесите около концерта и личността на Соня Йончева.

Част от програмата ще са и ексклузивни интервюта с диригента на Софийската филхармония Найден Тодоров, баса Божидар Божкилов, преподавателката по музика Нели Койчева, моделиерката Ваня Нецева и други.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.