Осем години след победата във втория сезон на шоуто X Factor и след месеци на творческа тишина непредсказуемата Жана Бергендорф се завръща на сцената с впечатляваща нова песен и видео.

“Unpredictable” е заглавието на сингъла, който е по текст на Mihai Andrei и Elena Morosanu и музика на Victor Bouros, които са автори на многобройни хитове.

Миксингът и мастерингът е направен от топ музикалните продуценти, чийто безпогрешен музикален нюх изстреля вече няколко звезди в световна орбита – Global Records.


“Unpredictable” следва световните музикални тенденции. Текстът разказва за необузданата голяма любов на една жена, която може да стане непредсказуема в методите си, за да постигне целта си.

В “Unpredictable” много добре са застъпени мотиви като мистика, вяра в божествените сили и тайнството, които напълно съвпадат със същността на изпълнителката.

Видеото, което е режисирано от топ режисьора Люси Иларионов, е изпълнено с красиви природни картини от местността Костенски водопад, в който обаятелната Жана „бяга“ след своята любов и сменя роля след роля. Участие в клипа взимат чешките вълци-братя Сиукс и Черок.

“Тази песен е изцяло свързана с моята същност. Вълкът символизира безстрашие, свобода и самостоятелност. Съчетано с ритъма на природата, мистерията и силата, която изпитах по време на заснемането на клипа може да се каже, че се почувствах топлина и пълноценност. Приказка, която оживя”, споделя Жана.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.