След повече от 10 седмици под номер 1 в официалната еърплей класация на България и повече от 18 седмици на първо място в класацията за българска музика Поли Генова представи най-новото си парче – „No More“

В песента изпълнителката разказва собствената си любовна история, а главен участник във видеото към нея е приятелят ѝ Джоузеф, който прави дебют пред камера.

Преди седмица медиите гръмнахa с новината, че Поли се е омъжила тайно, след като тя публикува снимка с приятеля си с описание „Just Married“ (Младоженци).


Оказва се обаче, че двойката не е сключила брак, а кадърът е от видеото към „No More“, което показва безгрижните и щури моменти на двама влюбени, пътуващи в неизвестна посока. 

Песента „No More“ е само една от многото изненади, които изпълнителката подготвя за първия си самостоятелен концерт на 30 юли в Античния театър в Пловдив.

Спектакълът носи символичното име „#1″ и ще предложи на публиката уникално шоу. С концерта Поли отбелязва 30 години на сцена. Билетите за голямото събитие вече са в продажба в мрежата на Eventim.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *