Остава представиха „Взлом“ – третия сингъл от предстоящия шести студиен албум на момчетата.

Групата отново залага на емблематичното си китарно звучене и силно въздействащ текст, с който провокират режисьора Невена Спасова да разкаже историята на двама влюбени и тяхната първа среща. Как влизате в любовта – с взлом или с маска? С друго лице?

Младите актьори Елеонора Иванова и Свилен Георгиев-Сисо влизат в образа на главните действащи лица в новото видео. Копнеещи да „се слеят в едно“, те захвърлят маските и загърбят стереотипите в името на голямата любов.  Видеото е заснето в центъра на София и на Царска Гара Казичене.


Това непринудено обяснение в любов и музиката към него са дело на Свилен Ноев, а за аранжимента групата отново работи съвместно с Георги Станев.

С пускането на „Взлом“ Остава дават старт на летния музикален сезон. След дългия застой на музикалната сцена, това лято ще бъде изпълнено с много концерти на открито и участия във фестивали.

А както традицията повелява, в края на месец август, ще отбележим отиващото си лято с голям концерт на групата в Маймунарника. Засега датата и подробности около събитието остават загадка, но момчетата обещават, че ще бъде вълнуващо и приятно, както всяка година.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *