В най-популярната дигитална платформа в света TikTok стартира официална кампания върху наскоро излязлата колаборация “Like Champaign” между топ продуцентското дуо Фабрицио Паризи & The Editor и най-бързо набиращата популярност звезда Mattego.

Предизвикателството #LikeChampagne предизвиква тиктокърите да покажат своя история, която е завършила с тотално различен край от очакваното, и да залеят себе си или свой приятел с чаша вода на кулминацията на историята си.

Песента направи своята премиера на 30 юни и даде старт на най-новия лейбъл от семейството на Fa&Mi Music Group – Moon Invasion Music.


Песента “Like Champagne” е създадена, за да отключи жаждата да танцуваме свободно и да позволим на чистото щастие да ни залее, забравяйки всички ограничения от изолацията. С дълбокия си бас ритъм Like Champagne диша в ритъма на летните нощи.

В снимките на клипа се включиха и някои от най-популярните TikTok инфлуенсъри у нас. @vanyawillson и @knmdv играят ролите на геймъри. @the_teddie и @ivkabeibe се превръщат в бюти инфлуенсъри, а @eelyasaa помага на Mattego да направи специално денс предизвикателство за „Like Champagne“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *