Талантливата Виктория представя следващия си сингъл – „The Worst”, част от серията „The Next Page”. Това е и първото парче на българката след участието ѝ в конкурса Евровизия 2021.

„Ще бъда искрена. Месеците след Евровизия бяха предизвикателство. Въпреки това „The Worst“ е вдъхновяваща песен, която създадохме с Мая Налани, Оливър Бьорквал и Хелена Ларсон в Ротердам.

Бяхме затворени в хотела за две седмици по време на конкурса и се отдадохме на творчество. Думите в песента описват този глас, който ти казва, че „на никого не му пука за теб“, но не трябва да губиш себе си в това“, споделя Виктория.


Премиерата на „The Worst” е част от участието на изпълнителката в престижния международен музикален форум MIDEM, който ще се проведе в средата на ноември. Там тя ще е българският представител в програмата Talent Exporter, даваща ѝ възможността да презентира своята музика пред изявени професионалисти от световния шоу бизнес.

Родната звезда е сред едва 12-те внимателно селектирани артисти от цял свят. Българското участие се осъществява с подкрепата на Министерството на културата на Република България.

Режисьор на live-видеото „The Worst” с премиерна дата 12 ноември и част от поредицата – „The Next Page”, е Виктория Караколева, която е плътно до рамото на Лигна Студиос, продуцент на Виктория. В трилогията „The Next Page” участват талантливите танцьори Васил Золумов и Тея Радева, a съавтор на концепцията е Димитрис Георгиев.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *