Mona представи нов сингъл, посветен на любовта. Песента се казва „Ти и аз“ и е втората, в която младата звезда участва и като автор на текста, а музиката е дело на изключително талантливия автор и музикален продуцент от Швеция Мартин Масаров.

Първоначално двамата започват да работят изцяло онлайн миналата година.

Ние започнахме да си общуваме по интернет. Аз бях в Швеция и така се опознахме. Говорихме си много за нейният опит с пеенето на фолклор и тъй като аз правя основно поп музика и западен поп като цяло, решихме, че ще е интересно да смесим тези два стила – да комбинираме западна поп музика с фолклорно пеене – нещо, в което Mona е изключително талантлива“, споделя за процеса Мартин.


Песента „Ти и аз“ за мен, е олицетворение на любовта. В наши дни все по-трудно я откриваме, все по-трудно я изразяваме и все по-трудно я усещаме. Не е лесно да си намериш добър приятел, но още по-трудно е да откриеш любовта и да бъдеш в балансирана за теб среда. И когато откриеш правилния човек сякаш заживяваш в нов свят.

Започваш да правиш компромиси, да мислиш за още някой толкова, колкото мислиш за теб самия. Започваш да променяш навиците си и да изграждаш нови. Любовта е тази, която ни кара да се усъвършенстваме. Кара ни да бъдем по-добрата версия на себе си, без никакви колебания”, разказва Mona, която беше наричана от хората в социалните мрежи „Златният бутон на България“ след участието си в последния сезон на предаването „България търси талант“.

Песента има и английска версия, която предстои да бъде издадена съвсем скоро. В работата по нея към екипа на Мартин и Monа се присъединява и суперуспешната шведска авторка Етта Зелмани, която е работила по един от последните албуми на корейската банда BTS „Map of the soul 7”. Етта участва в „Ти и аз“ като автор на мелодичните линии и е автор на английския текст на песента.

Мисля, че Mona е страхотна. Тя има страхотен глас. Много харесвам нейната самоличност. Тя е спокойна, събрана и в същото време има тази движеща я страна, за която искаш да знаеш още. Да, определено мисля, че тя ще постигне нещо голямо”, споделя авторката, която е участвала в създаването на най-продавания албум в света за 2020 г.

Песента е много лична за Monа и затова тя решава нейният приятел и момчето, за което е написана песента, да участва във видеото. Режисьор отново е Радостин Събев-Шошо, с който Monа работи вече за трети път. Видеото е заснето в Лондон, а визиите в него отново са дело на дизайнера Мони Петров.

Премиерата на английската версия на песента предстои в началото на есента.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *