След дебюта си с песента „Галени“ Симона Петрова-Mona продължава да завява своето място на българската музикална сцена.

Песента „Опиат“ отново е дело на Петър Алексиев и Атанас Борисов известни като The KHANS, а текстът този път е написан от самата Mona, която все повече иска да бъде част от писането на нейните песни. За текста тя се доверява на свои лични преживявания и емоции.

Една ноемврийска вечер, беше много късно през нощта, бях почти заспала и изведнъж в главата ми започнаха да се появяват думи, много думи. Нямаха никаква подредба, но аз имах вътрешното усещане, че ще дойде момент, в който всичко ще се нареди по правилния начин. Записах всяка една дума на листче от стара тетрадка и заспах. На сутринта се събудих с почти цялостната идея за текста. Излях емоциите си, но не стигнах до някакъв краен етап“, споделя младата изпълнителка.


Mona

В този момент Mona се запознава с Тино, артист, който тя обожава, още откакто гледа на малкия екран в „Гласът на България“. Той решава да се включи в новия и проект и така спомага за довършителната работа по текста на песента.

И в тази песен Mona отново използва българския фолклор като вдъхновение. По призвание съм народна певица и винаги черпя идеи от нашия фолклор. Смятам, че той е удивителен и може да даде много на хората“, добавя Mona.

Относно видеото младата изпълнителка отново се доверява на режисьорският професионализъм на Радостин Събев-Шошо. В клипа се включва и Антон Марков, който влиза в ролята на нейното „либе“.

Концепцията за стила ми в клипа на “Опиат” беше много стилна, изцяло high casual fashion. Двамата с баща ми Мони Петров, който е дизайнер, работихме денонощно по дрехите и създадохме четири невероятни тоалета, с които аз съм много щастлива“, допълва изпълнителката.

Mona вече подготвя и следващия си сингъл, който е дело на изцяло шведски продуцентски екип.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *