Един от най-красивите български гласове, част от „Мистерията на българските гласове“ – Lyrra, обедини сили с младия и талантлив продуцент Tony Wolf, за да създадат заедно песента „My Heart Is Beating“.

Това е първи общ реализиран проект на двамата млади артисти, които отдавна си сътрудничат в студио.

„My Heart Is Beating“ е и първата изцяло авторска песен на Lyrra, за която тя пише музиката и първия си текст на английски език.


„Това беше голямо предизвикателство за мен, защото досега не съм правила дори опит да пиша текст на чужд език, камо ли да създам цяла песен. Но „My Heart Is Bеating се получи много спонтанно и непринудено, след като и двамата с Тони дадохме воля на музикалното си въображение“, казва Lyrra.

Tony Wolf е човекът, накарал песента да зазвучи в този силен поп-денс ритъм като автор на аранжимента на парчето. Освен като продуцент със силен солов каталог Tony Wolf е един от търсените млади автори на кино музика, а от скоро – и музика за реклами.

„My Heart Is Beating“ е и първата песен на Lyrra, която не съдържа никакъв фолклорен мотив, след като от малка тя се занимава с народно пеене, а самостоятелната си кариера стартира с етно хаус хита „Believe“, оглавил класациите у нас в края на 2020 г. и влязъл директно в ТОП 10 на най-излъчваните песни в българския ефир.

С премиерния сингъл Lyrra е готова да покаже една напълно нова страна от артистичната си същност, като се впусне в любимия си поп стил. Съвсем скоро ще направи премиера и видеото към „My Heart Is Beating“. Песента е първи сингъл от предстоящия албум на Lyrra, по който тя ще работи изключително с Tony Wolf, и ще излезе тази есен с подкрепата на Музикаутор.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *