Една от най-успешните български изпълнителки Поли Генова ще зарадва феновете си с първи голям самостоятелен концерт.

Спектакълът, който носи символичното име „#1“, ще се проведе в Античния театър в Пловдив на 30 юли тази година.

С концерта изпълнителката отбелязва 30 години на сцена. Тя ще представи уникално шоу със специално създадени концертни версии на песните и впечатляваща хореография към тях.


Почитателите на хубавата музика ще имат възможността да чуят както нови парчета, така и хитовете „Last Night“, превърнала се в най-слушаната песен в родния ефир, „How We End Up“, която направи пробив в MTV, „If Love Was A Crime“, която донесе впечатляващото четвърто място на България на Евровизия 2016, и много други.

Поли Генова с първи голям самостоятелен концерт в Пловдив

Заедно с Поли на сцената на Античния театър като гост-изпълнители ще се качат някои от най-обичаните български артисти.

„Мечтая за този момент от години и съм безкрайно развълнувана, че се случва точно в този етап от живота ми и то на най-голямата открита сцена в страната. Нямам търпение заедно да споделим това преживяване!“, заяви Поли Генова. 

Билетите за концерта на Поли Генова в Античния театър в Пловдив вече са в продажба в мрежата на Eventim онлайн и в търговски обекти в цялата страна. Събитието ще се проведе с ограничен брой зрители, съобразно всички изисквания на здравните институции и при стриктно спазване на противоепидемичните мерки. 
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *